DE MIDDELLANDSE ZEE NIEUWEGEIN

DE MIDDELLANDSE ZEE NIEUWEGEIN Pizzeria-Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2079 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Middellandse Zee Nieuwegein. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 5:18 Om 17.24 vooruit besteld.Zodat ik mijn eten om 18.30 bezorgd zou hebben.Om 18.45 nog geen eten..Toen heb ik gebeld 'Het eten was toevallig net weg'.Ik kreeg pas om 19.05 uur mijn eten pas!Er kon ook geen excuses vanaf toen ik belden.Schandalig!!!!!!!
9 aug 2022 om 22:28 top
24 jul 2022 om 9:17 Netjes bezorgd
22 jul 2022 om 21:17 Erg lang op het eten moeten wachten!
22 jul 2022 om 11:05 Eten was heerlijk!De bezorgtijd was veel later,dan dat verwacht.De bezorger vond ik ook niet zo vriendelijk.Maar dat is altijd zo met deze meneer.Het lijkt erop alsof hij het met tegenzin doet.Als t nog 1x gebeurt stop ik met te bestellen hier.
19 jul 2022 om 20:16 Bestelling te laat kan maar dat ik het telefoonnummer op bel van de middellandse zee en da. Te horen krijgt dat ik verkeerd verbonden ben kan het niet. Heel teleurstellend is dit moet niet vaker gebeuren
12 jul 2022 om 19:47 Goed lekker
4 jul 2022 om 8:35 Het eten was prima en heerlijk. De bezorg tijd moet echt wat aan gedaan worden dit kan beter. Hopelijk was het alleen bij mij zo dat het 50 min later kwam.
3 jul 2022 om 19:10 Het eten was een half uur te laat, kan gebeuren. Na gebeld te hebben was het eten er snel en was gelukkig nog goed warm. We hadden kipsalon besteld, maar er had wel meer kip op gemogen. Broodje Shoarma was heerlijk en meer dan voldoende.
29 jun 2022 om 21:52 Eten was heerlijk eten was warm en een snelle levering zeker voor herhaling
29 jun 2022 om 20:12 Top was heerlijk
27 jun 2022 om 20:11 Het eten was heerlijk ! :))