DE MIDDELLANDSE ZEE NIEUWEGEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2278 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Middellandse Zee Nieuwegein. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 23:01 lekkere pizza's
11 jun 2024 om 19:59 De pizza's waren verrukkelijk. Alleen de bezorgtijd klopte niet. Ik kreeg net een mailtje dat er over 39 minuten bezorgd zou worden toen er al aangebeld werd.
9 jun 2024 om 18:41 Erg lekker eten binnen de beloofde tijd bezorgd.
26 mei 2024 om 20:51 Helaas nu voor de tweede keer op rij echt super zonde van het geld. Pizza's waren hard, taai en koud. Voorheen waren ze altijd super lekker.
25 mei 2024 om 15:57 Calzone was weer heerlijk ! Bezorgtijd was wel 2 uur maar dat weet je op vrijdag
16 mei 2024 om 13:56 Ik heb brodje besteld , maar greeg ik geen brodje !!! Ik greeg bakije.
30 apr 2024 om 19:05 wederom proma, loeiheet en smakelijk!
27 apr 2024 om 18:54 Dit was de lekkerste toko van Nieuwegein, maar tegenwoordig zo slecht geworden. Kwaliteit vlees is niet meer wat het was en saus bij je bestelling krijg je alleen als je het betaald. Pitas waren sappig. Dit was de laatste keer.
23 apr 2024 om 20:59 prima !
20 apr 2024 om 2:53 I ordered a shaorma and a kebab and all I got was a very small vegetable salad, 2 sauces, a handful of potatoes and a lot of fried meat, I think you don't know what a kebab and a shaorma look like, I only ate I was hungry at work because I didn't get
19 apr 2024 om 18:42 Pitas waren veels te hard en knoflook krijg je alleen maar als je er voor betaald. Gaat hard achteruit
1 apr 2024 om 19:20 Kapsalon smaakte goed. Bezorgtijd van meer dan een uur vond ik wel wat lang